پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

تایید محرومیت ۳ ماهه قلعه نویی| ژنرال حق نشستن روی نیمکت گل گهر را ندارد

  • کد خبر: ۸۰۴۲۵
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
تایید محرومیت ۳ ماهه قلعه نویی| ژنرال حق نشستن روی نیمکت گل گهر را ندارد
باشگاه گل گهر سیرجان بابت محرومیت بلند مدت امیرقلعه نویی به کمیته استیناف شکایت کرده بود، اما درنهایت حکم اولیه مورد تایید قرار گرفت و قلعه نویی حتی نمی‌تواند وارد رختکن گل گهر شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه گل گهر سیرجان قصد داشت با فرجام خواهی مانع از محرومیت ۳ ماهه قلعه نویی شود، اما کمیته استیناف که مرجع نهایی رسیدگی به این شکایت بود درنهایت این حکم را تایید کرد.  

مهدی دادرس عضو کمیته استیناف در این خصوص گفت: کمیته استیناف رای کمیته انضباطی را تایید کرد. از قول من در رسانه‌ها اعلام شده که سکو نشینی قلعه‌نویی منعی ندارد، اما من چنین حرفی نزدم. من فقط اعلام کردم رای کمیته انضباطی تایید شده است و هرچه در آن رای قید شده، همان باید اجرا شود.

حسین عبداللهی عضو کمیته انضباطی در مورد اینکه عدم همراهی سرمربی گل‌گهر شامل چه مواردی می‌شود،   اعلام کرد؛ امیر قلعه‌نویی می‌تواند در محل مسابقه تیم حاضر شده و از روی سکو‌ها بازی تیمش را تماشا کند، اما او از حضور در رختکن، میکسدزون، انجام مصاحبه و حضور در نشست خبری محروم است.

باشگاه گل گهر سیرجان امیدوار بود با کاستن از محرومیت قلعه نویی کفه ترازو را به سود خود بازگرداند اما حالا مدیران این باشگاه باید تیمی را به لیگ برتر بفرستند که از مربی‌اش محروم است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->